Partnership

Byg, rørsystemer til funktionelle og moderne Bygningsinstallationer

Byg – LØSNINGER TIL ET SUNDT OG SIKKER FREMTID

Vores boliger/bygninger indeholder en skjult verden af vigtige fordelingsledninger, for det meste er de skjulte, fordelingsledningerne hjælper os i hverdagen, samt bidrager til et behageligt og sikkert boligmiljø. Som en førende international Rørproducent er Pipelife fortsatte mission at give vores kunder og brugere over hele verden gennemmtænkte løsninger til en sikker og pålideligt flow af vand inde i bygningerne med hensyn til sanitetsprodukter, opvarmning, varmt og koldt vand samt udledning af gråt spildevand. 

Byg - Byggeri omfatter også de fleste af de løsninger, vi leverer til distribution af elektricitet i bygninger. Enkelt at installere og lang levetider. UV-resistent, hvis nødvendigt, lige rørlængder eller fleksible rør - foretrukket for dem, der eventuelt ønsker dette.

KOMPLETE OG SKRÆDERSYSTEDE RØRSYSTEMER TIL BYGNINGER

For at imødekomme de store krav og udfordringer, der stilles, så tilbyder vi adskillige systemer og løsninger. Vi fremstiller en masse forskellige typer VVS-rør inklusive et stort udvalg af dele og tilbehør. Derudover er der også rør til den elektriske installation.

Inden for spildevandsområdet er der en række forskellige rørmaterialer, der gør det muligt for bygherrer, ejere og beboere at drage fordel af de forskellige muligheder. Vi leverer alt fra standardinstallationssystemer til højeffektive systemer og lydabsorberende løsninger.

INTERNATIONALE EKSPORTER ER INKLUDERET I HVER TRIN

Gennem vores 70-årige internationale historie og med en tæt personlig kundekontakt på alle niveauer, ved vi hvad vores kunder ønsker, og hvad deres behov er med hensyn til kvalitet, assistance og knowhow. Vores samarbejdspartnere og kunder er en del af Pipelife-familien, hvilket betyder, at kundetilfredshed er vores højeste prioritet.

Vores tjenester strækker sig meget længere end til vores produktkatalog. I praksis står vi til rådighed med vores teams, eksperter over hele verden vi kan afhjælpe med tegninger og planlægning af spildevand, varme- og sanitetsprojekter/opgaver samt elektriske installationer. 

Samarbejdet fra start med korrekt tegningsgrundlag, rådgivning om installation og dokumentation af vedligeholdelse betyder, at du vil kunne drage store fordele af vores koncept i alle faser i et byggeprojekt.

Produkter

Sewage

VVS-installation

Pipelife kan tilbyde to attraktive VVS-systemer.

Vel dokumenteret og gennemprøvet Nordic, Det grå system som kan leveres  komplet med fittings og rørdele, let at montere, sikre gummiringe.

Ligeså sikkert, og meget støjsvag er der det karakteristiske blå system Stilla. Perfekt egnet til et stille miljø, hospitaler, biblioteker, skoler osv.

Electro

El-installation

Pipelife standardudvalg af elektriske installationsrør består hovedsageligt af plastrør og stålrør.

Afhængigt af sortimentet er disse lige eller fleksible rør med eller uden lav friktion.

Rørene er udviklet til at opfylde de krav der er til UV-bestandighed, høje temperaturer, mekanisk slitage, korrosion og meget mere.


Mennesker i hele verden stoler på Pipelife

Pipelife er den førende producent af rørsystemer til infrastruktur, bygninger og landbrug/skovbrug. Med virksomheder i 26 lande støtter vi sammen samfundet med sikre og tætte rørsystemer med lang levetid for fremtidige generationer.

Pipelife Location Map

Nyheder og Referencer

Stilla®2.0 - Blåt for miljøet skyld

VVS Installationer Väst AB valgte Stilla®2.0 til projektet

Fra den første juni skifter Pipelife gradvist til at levere Stilla®2.0 som et fuldt farvet rør med samme farve på indersiden og ydersiden.

Et homogent blåt rør er lettere at genbruge og gør miljøpåvirkningen endnu mindre.

Rørdelene er allerede fremstillet i en homogen blå farve.

Pär Näslund - CEO tf. Sales Director

Fem spørgsmål til Pär Näslund

PowerLine Installation

Fordele ved fortrådet – alt flere og flere vælger den enkle vej

Stilla 2 tyst komplett och laett att installera 02

Stilla®2.0 – stille, komplet og let at installere

Sjöängen, Askerund

Sjöängen, Askerund

 


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner