VA

Regn- og Spildevandssystem

Pipelife Regn- og Spildevandssystemer er beregnet som naturlige forsyningsledninger til transport af Regn- og spildevand. Supplerende VA-brønde kan ses i vores katalog "Polar VA-brønde".

Materiale

Rørsystemet er produceret i PP og PVC, to termoplaster med fremragende egenskaber til formålet. Meget god Kemikalieresistens og modstandskraft for slitage, flowkapacitet og selvrensende evne er nogle af de egenskaber, der først og fremmest skal fremhæves. Begge materialer er fuldt kompatible med hinanden, hvorfor kombinationer ikke møder nogen forhindringer.

Ringstivhed

PP og PVC-plasts gode materialegenskaber betyder, at rørene med god marginal kan modstå stivhedsklasse SN8. Erfaringsmæssigt er der igennem årene konkluderet, at SN8 er en meget velegnet ringstivhed til plastrør. Dette er unikt til at håndtere tung trafikbelastninger og dybt installerede ledninger.

Brug

Pipelife regn- og spildevandsrør kan bruges med fordel under både ubelastede og stærkt trafikerede overflader. For instruktioner om håndtering, løsning, opbevaring og installation henvises til følgende: Danva Vejledning nr. 54, 2 udgave Brug af plastrør til vand- og afløbssystemer.

Mærkning

Pipelife regn- og spildevandsrør samt rørfittings er mærket med handelsnavn, materiale, dimension og godkendelse. Derudover er rør og fittings markeret med produktionsår og måned.

Genbrug

Både PP- og PVC-materialet er fuldt genanvendelige og velegnet i et lukket kredsløb. Et genanvendelsessystem administreret af NPG, Nordiska Plaströrsgruppen muliggør sikker og rationel håndtering af røraffald.

Nordic Poly Mark

Pipelife kloakrørsystemer er mærket med Nordic Poly Mark, som er et frivilligt nordisk kvalitetsmærke hvilke formål er, at sikre det kvalitetsniveau der har været anvendt i Norden i mange år. Produkter mærket med Nordic Poly Mark overvåges af INSTA-CERT og opfylder kravene, ikke kun i henhold til den nuværende EN-standard, men også en række yderligere krav, herunder den vigtige tredjepartskontrol. Denne kontrol er en af ​​hjørnestenene for, at brugeren kan sikre, at produkterne har en høj og ensartet kvalitet. CE-mærkning dækker ikke denne kontrol.

CERTIFIED stamp. Wooden round rubber stamper and stamp with text certified isolated on white background. 3d illustration

Tætningssystem

Et tæt rørsystem opnås kun ved brug af produkttilpassede tætningsring, som resulterer i en meget lav risiko for ind- og udsivninger, de specialdesignede tætningsringe modvirker tillige rodindtrængning.

Tætningsringe i alle rørtyper opfylder materialekravene i henhold til EN 681.                     

  • Glatte PVC - kloakrør ø110-160mm leveres med olieresistent tætning i henhold til SS-EN 681-2.
  • Glatte PVC - kloakrør ø200-400mm leveres med olieresistent tætning i henhold til SS-EN 681-1.
  • Glatte PP - kloakrør ø110-200mm leveres med olieresistent tætning i henhold til SS-EN 681-2.
  • Glatte PP - kloakrør ø250-400mm leveres med tætning i henhold til SS-EN 681-1.
  • Glatte PP rørfittings 110-160 mm leveres med olieresistent tætning i henhold til SS-EN 681-2.
  • Pragma PP leveres standard med tætningsring i EPDM, men denne tætning kan let udskiftes med en olieresistent tætning i henhold til SS-EN 681-1

Downloads


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19


Flere produkter og løsninger

Nordic boligafløb

PowerLine Installation

El-installation

Infra-5

VA

Kabelrør

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner