VA

BDR – Byggeri - drænrør og dele

Pipelife forbedrer samt optimere konstant produkterne så de lever op til de ønsker vores kunder ønsker Pipelife produktsortiment er stort set udviklet i samarbejde med rådgivere, Entreprenører og konsulenter.

Som et resultat af ovenstående producere vi BDR-rør med udvendig dim. 110 og 160 mm. Denne tilpasning passer perfekt til kloakrørstandarden og dermed forenkler selve håndtering og lægningsdelen kraftigt og bidrager til en bedre økonomi.

Pipelife BDR dækker de fleste behov. Eksempel dræning omkring bygninger, veje, jernbaner, flyvepladser osv. Uanset hvilket dræning du har brug for, kan Pipelife tilbyde dig den rigtige løsning.

Godkendelse

Pipelife BDR dobbeltvæggede dræningsrør til dræningsformål omkring bygninger er fremstillet og testet i henhold til de svenske standarder SS 3520 og SS 3542. Kontrol finder sted gennem aftaler med det svenske testinstitut og løbende gennem intern produktionskontrol. SIS-tilladelsescertificeringslicens nr. 3115. Typegodkendt af Sitac, godkendelse nr. 0393/02.

Opfylder kravene i henhold til VVTK Road.

Mærkning

Pipelife BDR er mærket i henhold til de svenske standarder, dvs. dels ved prægning med følgende information: Pipelife, PEH, nominel dimension, produktionsår og måned, dels med påsat etiket med følgende information: Pipelife, PEH, ydre/indre dimension, rørlængde, indløbsdimension og slidsetype. Derudover oplysninger om godkendelse.

Friktion

Pipelife BDR har en jævn og glat indvendig overflade, som giver en lav friktion og gør røret selvrensende. Den glatte inderside af rørene betyder, at det også har en betydelig højere vandgennemstrømningskapacitet end rør af samme dimension med en korrugeret inderside. Den lave friktion gør også at røret er modstandsdygtig over for slid fra partikler som bliver transporterede, derfor er dette produkt særligt velegnedet til transport af f.eks. Sandbelastet vand.

Kulderesistens

Polyethylen har meget høj slagfasthed selv ved ekstremt lave temperaturer. Det betyder, at lægning kan finde sted uden problemer i minusgrader.

Kemikalieresistent

Polyethylen er kemisk resistent og fuldstændig korrosionsbestandig, hvilket betyder, at rørene er modstandsdygtige over for alle stoffer, der naturligt forekommer i jorden, og modstår lave pH-værdier uden at blive påvirket. Materialet svarer til kravene i henhold til ISO / TR 7474-1981.

Anvendelsesområde

Pipelife BDR kan med fordel bruges i alle typer jorddræning. BDR-Rør produceres i lige stive længder og leveres med dobbelt muffer, de er derfor især velegnede til dræning af f.eks. Husfundamenter, veje, dæmninger, flyvepladser osv., Hvor lægningsarbejdet skal udføres manuelt.

 

Ved behov for kombinationsløsninger  se eventuelt vores brochure Pipelife Infra®.

 

Installationsanvisning

Pipelife BDR'er er dimensioneret ud fra en fyldningshøjde imellem 0,4-6,0 m til over toppen af ​​røret,  dog med de forudsætninger at der anvendes rør med en minimum nominel indv. Dia. på min. 100 mm (97-105 mm), Så kan man håndtere de fleste dræningsopgaver.

For større dimensionerede strømme bruges vandførings nomogram og hældnings- og flowparametrene til at vælge den passende dimension.

Med hensyn til lægning, genopfyldning, filtermateriale og lignende henviser vi til mere detaljerede oplysninger i plast- og kemisk industriens lægningsinstruktioner til dræning af husfundament, anlæg AMA og VVTK Road.

Byg- dræn

Dræning omkring huse installeres normalt  i dimenson Ø100 mm.
 
Spulerør placeres på det højeste punkt, og derefter lægges rørene bekvemt i to retninger med en hældning mod drænbrønden. Drænledningen omkringfyldes som vist herunder.

Downloads


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19


Flere produkter og løsninger

Nordic boligafløb

PowerLine Installation

El-installation

Infra-5

VA

Kabelrør

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner