VA

Polar Brønde og Karme

Systemtænkning

Moderne afløbsteknik går ud på at varetage det daglige spildevandsafløb fra husholdninger og industri så enkelt og effektivt som muligt. For at opnå dette og for at minimere påvirkningen af miljøet, kræves tætte ledningssystemer med lang holdbarhed samt en minimal indsats ved anlæggelsen, driften og vedligeholdelsen. Tungtvejende argumenter taler for, at det er plastrørsystemer med integrerede brønde som opfylder disse kriterier bedst.

Sortiment

PRO-systemet tilbyder et veludviklet sortiment af brønde og afdækning til skiftende anvendelsesområder og miljøer. PRO brøndsortimentet omfatter mange typer af brønde, lige fra de mindste rensningsbrønde for afløbsledninger til store tilsynsbrønde PRO 1000 for ledningsnet. For at kunne skelne mellem de forskellige afløbsbrønde, navngiver vi dem med stigrørets dimension efterfulgt af den ledningsdimension som brønden er tilpasset til, f.eks. PRO tilsynsbrønd 600/250.

Vi fremstiller også kundetilpassede løsninger for diverse applikationer.

Materiale og miljø

Samtlige brønde fremstilles af polypropen PP, en termoplast med fremragende egenskaber for anvendelsesområdet.

PP kan genbruges og er velegnet til et lukket kredsløb.

 

Nordic Poly Mark

Pipelife kloakrørsystemer er mærket med Nordic Poly Mark, som er et frivilligt nordisk kvalitetsmærke hvilke formål er, at sikre det kvalitetsniveau der har været anvendt i Norden i mange år. Produkter mærket med Nordic Poly Mark overvåges af INSTA-CERT og opfylder kravene, ikke kun i henhold til den nuværende EN-standard, men også en række yderligere krav, herunder den vigtige tredjepartskontrol. Denne kontrol er en af ​​hjørnestenene for, at brugeren kan sikre, at produkterne har en høj og ensartet kvalitet. CE-mærkning dækker ikke denne kontrol.

CERTIFIED stamp. Wooden round rubber stamper and stamp with text certified isolated on white background. 3d illustration

Downloads


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19


Flere produkter og løsninger

Nordic boligafløb

PowerLine Installation

El-installation

Infra-5

VA

Kabelrør

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner