VA

Trykrørsystem

Trykrør bruges blandt andet til at transportere vand, procesvand, regn- og spildevand fra vandforsyning til forbruger og fra forbrugerens afløb til forsyningens rensningsanlæg. Plast er produktet man anvender mest pga. dens gode egenskaber, levetider.

Med vores lange erfaringer fra produktionen, transport og installationen af tryksatte systemer er udviklingen en naturlig cyklus. Plastrør er fleksible, holdbare, pålidelige og derfor velegnet til transport af blandt andet drikkevand, der er klassificeret til levnedsmidler.

For overskueligheden er det samme kvalitetsmærke i hele Norden, Nordic Poly Mark, et tredjepartskontrolleret kvalitetsmærke, der er knyttet til de nuværende europæiske standarder.

I brochuren beskriver vi, hvad der er værd at vide om PE- og PVC-trykrør, standarder og krav, installation og håndtering, rækkevidde og systemer. Vi beskriver også alternative løsninger såsom rør produceret på stortromler til hurtig installation og som alternativ i lange længder, der er egnede til transport via havet/vandvejen, hvor Pipelife tit leverer rør i 500 meters længder til projekter over alt i verden.

Der sker meget med hensyn til udvikling, både med råmaterialer og med rør, hos Pipelife finder du det, du har brug for. Blandt andet har vi verdensrekorden i største dimension: Pipelife kan producere trykrør med en diameter på 2.000 mm. Yderligere information findes på www.pipelife.dk, eller du er velkommen til at kontakte vores kundesupport herunder.

Downloads


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19


Flere produkter og løsninger

Nordic boligafløb

PowerLine Installation

El-installation

Infra-5

VA

Kabelrør

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner