VA

Eco Infiltration afløb

Livskvalitet opleves, styres i vid udstrækning af miljøet omkring os. Vi foretrækker alle, at vores, vandløb, søer osv. forbliver rene, blomsterne blomstrer, Fuglene synger, ja listen kan gøres uendelig.

Samfundets opfattelse er gradvist ændret, hvilket har resulteret i, at det svenske miljøbeskyttelsesagenturs nye generelle råd skærper kravene til både eksisterende og nyopførte individuelle kloaksystemer, og hvis du ikke har adgang til et kommunalt vand- og kloaknet, kan spildevandsproblemet derfor være et problem. Vi i Pipelife har i mange år arbejdet med at udvikle enkle, pålidelige løsninger på de problemer, der normalt opstår under installation og drift af individuelle kloaksystemer. Ud over de traditionelle løsninger inkluderer serien de værdsatte kompakte kassetter, der nu er blevet videreudviklet. De er blandt andet beregnet til trange forhold, hvor der mangler plads. Læs mere under hvert sortiment, og du er altid velkommen til at kontakte os.

Downloads


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19


Flere produkter og løsninger

Nordic boligafløb

PowerLine Installation

El-installation

Infra-5

VA

Kabelrør

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner