BIM

VELKOMMEN – NU TILBYDER PIPELIFE TILGÆNGELIGT BIM PLATFORM.

Her finder du vores tilgængelige BIM-bibliotek til design og beregning i Autodesk Revit (R) og dets forskellige plugins

Vi tror på merværdien af BIM-arbejdsgangen i den digitale forsyningskæde, og derfor stræber vi efter at tilbyde vores kunder det mest funktionelle og opdaterede indhold for at lette design-, specifikations- og evalueringsprocesserne.

Vores vision er at digitalisere design-, konstruktions- og driftsprocesserne fuldstændigt ved hjælp af moderne teknologi. Herved sikres, at vores produkter gengives korrekt digitalt, begrænse evt. menneskelige fejl i den projektrelaterede forretning og frigøre det fulde potentiale af alt, hvad der er BIM.

Office buildings project emerging from a computer CAD software for architectural design, showing constuction plans, blueprint and structure. All models and plans are  available in my portfolio.
0Resultat
Intet resultat er fundet for ""

Intet resultat er fundet

Indlæser

LÆR MERE OM BIM

Producenter af byggeelementer stræber efter at understøtte BIM-processen. Grundlaget herfor er, at kunne levere BIM-filer af dine produkter til planlæggere, arkitekter og byggefirmaer. BIM spiller en stadig vigtigere rolle i planlægningen af offentligt finansierede byggeprojekter. I England, Holland, Danmark, Finland og Norge er det allerede obligatorisk at give BIM-oplysninger. I Tyskland er der et voksende behov for at få et korrekt visuelt billede af bygningen tidligt i planlægningsprocessen - inklusive alle bygningselementer. BIM er en metode, der primært anvendes i anlægsarbejde til at skabe en central konstruktionsdatamodel, der indeholder alle konstruktionsoplysninger, der er relevante for planlægning, implementering og anvendelse. Det resulterende virtuelle billede af designet, "digital tvilling" kaldes en BIM-model.

BIM indeholder alle oplysninger om en bygning med en bygningsstruktur (BWS), arkitektur, MEP-konstruktion, strukturel konstruktion, bygningsservice (TGA), brandsikring, projektsekvens, mængde ved opstart og tids- og omkostningsdimensionen.

BIM-modellen er en type database, der indeholder alle geometriske og alfanumeriske parametre og karakteristiske værdier, der hører til projektet eller bygningen (f.eks. Materialer, materialekvalitet, dimensioner, godkendelser) og er tilgængelig for alle projektdeltagere. Alle innovationer, ændringer og yderligere udvikling er registreret i den. Dette gøres på den ene side ved at oprette komponenterne grafisk og på den anden side ved at opdatere informationen i form af egenskaber og attributter.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner