VA

Isoterm frostsikre vand- og afløbssystemer

Hvis du er en af dem, der ikke har vand og kloak i husstanden eller i sommerhuset, er der flere løsninger vi kan tilbyde. Der er løsninger til de områder, hvor der er kommunalt vand og spildevand, og i private områder uden for kommunegrænsen.

Isoterm er navnet på de frostsikre rørsystemer til både vand og spildevand, der passer godt i bjerge og kystområder. Rørene kan modstå frost og tilpasser sig godt til terrænet. Fordelene ved dette er, at terrænet kan bruges på den bedst mulige måde, og at man ikke behøver at grave og sprænge i områder med mange bjerge og sårbar natur. Dette bruges ofte til eksisterende husstande og sommerhusområder. Det er også undertiden den eneste måde at få vand og spildevand frem på.

I mange tilfælde lægger man rørene naturligt i terrænet, så man opnår minimal skade i naturen. Rørene skal altid være tildækket. I områder, hvor der er et naturligt fald, bruges Isoterms vandledninger med frostsikring.

I områder, hvor der ikke er noget naturligt fald, anvendes isotermiske vandrør og isotermiske trykrør til afløb med frostbeskyttelse sammen med forskellige varianter af pumpeløsninger.

Dette system anvendes i stigende grad. Det er et meget miljøvenligt og skånsomt måde at konstruere vand- og kloaksystemer på. Især hvor terrænet er sårbart, og hvor det er svært at installere konventionelle systemer ud. Trykafløbet kræver korrekt dimensionering af ledninger og pumpestationens størrelse. Pumperne kværner spildevandet til små partikler, hvilket igen gør det muligt at bruge rør med mindre dimensioner.

Trykafløbsledningerne må ikke fryse, og for at undgå dette styres frostbeskyttelsen af en termostat. Trykafløbssystemer har været anvendt i de nordiske lande siden 1960'erne med god erfaring.

Downloads


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19


Flere produkter og løsninger

Nordic boligafløb

PowerLine Installation

El-installation

Infra-5

VA

Kabelrør

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner