Pipelife implementerer PE100RC som standard.

Maj 2022

Pipelife har besluttet at gå væk fra PE80 / PE100 til PE100RC i alle dimensioner, PE100RC er et moderne materiale med fantastiske egenskaber.

Det nordiske PE-rørmarked tog for alvor fart i begyndelsen af ​​1970'erne. Her kunne man tilbyde kunderne et lette trykrør i ruller eller stænger, nem installation, minimal risiko for lækage og med mulighed for at få sikre samlinger. Siden da er udviklingen af ​​plastråvaren kommet langt, og flere generationer af polyethylen er blevet introduceret.

De seneste år har markedet efterspurgt rør af endnu højere kvalitet. Pipelife tilbyder nu markedet trykrør produceret i den seneste generation af polyethylen, PE100RC, hvor RC står for "Resistant to crack". Råvaren er certificeret i henhold til PAS 1075.

PE100RC har væsentligt bedre egenskaber, såsom højere modstand mod langsom revnevækst (SCG).

Det betyder, at såfremt installationen udføres korrekt i henhold til gældende monteringsforskrifter, forventes trykrør produceret i PE100RC at have en væsentlig længere levetid end rør produceret i andre PE materialer.

Pipelife kan nu tilbyde lige trykrør i stænger og trykrør optimalt i ruller som er produceret i PE100RC fra dimension 32mm til 800mm i de fleste trykklasser. I 2022 vil alle artikler dimension 16-110 produceret i PE80 også blive udfaset og erstattet af rør produceret i PE100RC.

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner