VVS-Installation

Nordic boligafløb – PP afløbssystem

Nordiske PP-rør og fittings er mærket med Nordic Poly Mark og opfylder dermed kravene til boligbyggeri i alle nordiske lande.

Suverænt tætningssystem

Alle rør og dele har permanent monteret tætningsringe. Ringen opfylder kravene og er oliebestandig i henhold til SS-EN 681-2. Samlingen er designet til at give installatøren en nem installation og størst mulig sikkerhed mod lækage. cuttet rør behøver ikke at blive affaset, en simpel afgratning er tilstrækkelig. Tætningsringen er låst i sit spor med en clickring og er derfor sikkert fastgjort under montagen. Brug kun Pipelife-smøremiddel for den bedste funktion og tæthed. Rørsystemet er kvalitetstestet for både overtryk og vakuum.

Lav vægt

Den lave vægt af polypropylen gør Pipelife Nordic til et af de letteste rørsystemer på markedet, hvilket er en klar fordel under transport og montering. På trods af sin lave vægt kan PP modstå høje mekaniske belastninger ved både høje og lave temperaturer.

Exceptionelt god kemikaliebestandighed

PP systemet är resistent mot de fl esta syror, baser och lösningsmedel. En slät smutsavvisande yta i kombination med materialets goda kemikaliebeständighet gör systemet lämpligt för installationer inom t ex kemisk industri och sjukhus. Av förekommande plastmaterial har PP det överlägset bästa skyddet mot spänningskorrosion. Detta är speciellt viktigt då avloppen ständigt utsätts för nya kemikalier från hushållen. På grund av kemikalieresistensen går PP ej att limma.

Høj temperaturbestandighed

Blandt plastmaterialer til afløbsrør har PP de absolut bedste egenskaber, når det kommer til at modstå høje temperaturer. Pipelife Nordic kan med fordel installeres, hvor der udledes meget varmt vand over lang tid. Systemet opfylder også høje krav til materialekvalitet og hygiejne

Et komplet rørsystem

Pipelife Nordic produceres og lagerføres i dimensionerne 50, 75 og 110 mm. Rør leveres i standardlængder med eller uden muffe. Rørdelene er sprøjtestøbte og leveres i både enkelt og med dobeltmuffer.

Specielle krav

Som det kan ses, er Pipelife Nordic et fremragende system til installation i boliger, men kan også håndtere belastninger langt ud over dette anvendelsesområde. Tøv ikke med at kontakte Pipelife vedrørende materielle spørgsmål eller andre anvendelsesmuligheder.

Lydegenskaber

Ved at bruge buede grenrør og bøjninger med en lang radius reduceres turbulensen i rørledningen. Dette skaber et roligt flow i systemet, og lydniveauet reduceres betydeligt. For lydabsorberende installationer henviser vi til Stilla®, se separat brochure.

anvendelsområder

PP-rør og dele  er beregnet til brug i følgende områder: •

  • Spillevandsinstallationer
  • regnvandsinstallationer

Downloads


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19


Flere produkter og løsninger

Nordic boligafløb

PowerLine Installation

El-installation

Infra-5

VA

Kabelrør

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner