Image picture

Fremtiden er en del af vores liv. Lad os forberede og forme det nu.

#future

Vi kan ikke læne os tilbage og vente på at fremtiden skal ske. Klimatforandringer, forureninger, urbanisering sker hurtigere end nogensinde i et forandert og datadrevet samfund med ny teknologi etc. Dette er bare nogle af modeordene i vores tid.

Vi ser dette som et kald for at tage fremtiden i egen hænder. Vi har kundskaben, kreativiteten, partnerne og drivkraften til at forudse framtidige behov og hurtigt tilpasse os till det udforusigtbare.

Ægte innovation forudsiger, hvad folk har brug for, før de gør det.

Zoran Davidovski, R&D and Innovation Officer

vi er den førende internationale producent af rørsystemer. For at kunne forudse behovene i en stadig skiftende verden, udvikler vi konstant ikke kun vores processer og produkter, men også os selv.

Zoran Davidovski

Innovative løsninger

For at gøre vores hjem og byer mere modstandskraftige, behøver vi inovative produkter og løsninger, ikke bare mindre småjusteringer af produkter.

PE PVC Pipe

Smart & Digital

Med evnen til at udnytte datakraften hjælper vores smarte løsninger dig med at lære om årsager og virkninger til at forudsige, forhindre og håndtere potentielle effekter fra f.eks. klimaændringer og i sidste ende forbedre dine tjenester. Gør overvågning og styring af infrastruktur lettere med øget data nøjagtighed og muliggør bedre kontrol af bygninger med smarte løsninger.


Vi driver innovation

Innovation handler ikke nødvendigtvis om altid at komma først, det handler også om at gøre tingene bedre.

Vores FoU-afdelning har et meget tydligt mål: at kontinuerligt udfordre status quo og forudse fremtide behov med varige løsninger. I vores bestræbelse på løbende at udfordre os selv og få innovative ideer lancerede vi Ideas & "More" i 2009 for Pipelifes medarbejdere til at bøje deres kreative muskler og føre til innovative løsninger til produktionsprocesser, genbrug og miljøudvikling.

People

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner