VA

Infra rørsystem

Banebrydende systemtænkning

I næsten tre årtier har Pipelife med succes markedsført Infra brønd- og rørsystemer til vej- og infrastruktur byggeprojekter.

Systemet har været så succesfuldt, at det er blevet en standard for, hvordan et effektivt ledningssystem er opbygget. På trods af adskillige forsøg på at kopiere Infra er det stadig det mest komplette og gennemtænkte system på markedet. Vores målsætning er, at hele kæden gennem byggeprocessen og driftsfasen skal forenkles. Det gælder alt lige fra projektering, logistik og anlægningsarbejdet til fremtidig drift og vedligeholdelse. Konceptet er baseret på den samme rørtype og de samme dimensioner, der anvendes, uanset om det er regnvand, dræning, faunapassager eller brønde. Det er derfor også logisk, at tilbehør er fælles for alle rørtyper. Ud over de produkter, der er vist i vores brochure, tilbydes Infra ligeledes som BDR-bygningsafløbsrør, som vi af praktiske grunde har valgt at vise i en separat brochure – Pipelife drænrør - Systemet bruges med fordel i gader, veje, jernbaner, luftfartsfaciliteter, havnefaciliteter eller andre områder, hvor der kræves et effektivt og rationelt ledningssystem. De forskellige dele af infrastruktursystemet er velprøvede og har vist fremragende egenskaber i mange af de seneste års infrastrukturinvesteringer.

 

Downloads

Infra – ledningssystem ved vejkonstruktioner

Pipelife Video: En film siger mere end tusinde ord

Se vores installationsvideo som indeholder gode tips om installation og montage. Tjek den på vores YouTube-kanal


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for mere information om vores produkter, hjælper vi gerne med dette.

Get in Touch

*  Obligatorisk felt

Dine oplysninger behandles fortroligt. Dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data kan til enhver tid tilbagekaldes via telefon +46 513-22100 eller via e-mail sendt til Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). Se vores fortrolighedspolitik for alle detaljer om lagring, behandling og sletning af data og dine rettigheder vedrørende brugen af ​​dine personlige data., se vores sekretesspolicy.

Soren Kjaersgaard - Sales Manager Pipelife Denmark

Søren Kjaersgaard

Salgschef / Sales Manager Denmark

+45 51525392

Morten Bruhn Thrane - Account Manager Denmark

Morten Bruhn Thrane

Account Manager Danmark

+45 30 44 54 26

Jonas Dahl

Jonas Dahl

Customer Support Manager

+46 70 508 74 80

+46 513 221 19


Flere produkter og løsninger

Nordic boligafløb

PowerLine Installation

El-installation

Infra-5

VA

Kabelrør

Delen:

Downloads

Her finder du de mest efterspurgte downloads

Download Center
Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakt os

Kontaktpersoner